Bu haber kez okundu.

Başkan Özcan: “Hedefimiz Yeşil Kuşak Bir Pervari Oluşturmaktır”
banner229

Pervari Belediye Başkanı Özcan: “Hedefimiz Yeşil Kuşak Bir Pervari Oluşturmaktır”

Pervari Belediye Başkanlığı ve Orman ve Su İşleri Müdürlüğü işbirliği ile ilçe girişine bin 200 fidan dikimi gerçekleştirildi.

İlçe girişinde yapılan fidan dikim töreninde konuşan Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, “Hedeflerinin doğa güzelliği ve zengin bitki florası ile anılan Pervari ilçemizi yeşil bir kuşakla bütünleştirmek ve bunu gelecek nesillere bırakmaktır.” dedi.

İlçenin alt ve üst yapı çalışmalarını tamamladıklarını belirten Başkan Özcan, “Diktiğimiz fidanlar çocuklarımızla birlikte büyüyecek. Biz ilçemizdeki doğal tabiaat dokusunu bozmadan korumak, yeşil alanları artırmak istiyoruz. Yeşillendirme çalışmalarımız bununla sınırlı kalmayacak İlkbahar ayı ile birlikte fidan dikimlerimiz devam edecektir.” diye konuştu.

Orman İşletme Müdürlüğü yetkililerine teşekkür eden Başkan Özcan daha sonra vatandaşlarla birlikte fidan dikerek, can suyu verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.