Bu haber kez okundu.

Başkan Özcan, Halk Ekmek Fabrikasında
banner229
 Pervari Belediye Başkanı Tayyar ÖZCAN;Yaklaşık Beş aydan beri İlçe halkının hizmetine sunulan Pervari Belediye Başkanlığı Halk Ekmek Fabrikasında incelemelerde bulunarak eksiklikleri yerinde görerek tamamlanması yönünde talimat verdi.
Belediye Başkanı ÔZCAN, Ekmek Fabrikasında kısa bir süreliğine tezgahtarlık yaparak Ekmek satışı yaparak vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşlar ilçede açılan ekmek fabrikasından dolayı Belediye Başkanı Tayyar Özcan'a teşekkür etti.


Başkan ÔZCAN;Halk Ekmek Fabrikasını açtığımızdan beri vatandaşlardan  çok olumlu tepkiler aldıklarını ve halkın yararına olan her türlü projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini söyledi.
Pervari Belediye Başkanı Tayyar ÔZCAN Ekmek Fabirkasını denetledikten sonra,  İlçede yaşayan büyüklerle bir araya gelip sohbet etti.

Başkan ÔZCAN;,Büyüklerimizden daha çok öğreneceklerimiz var her fırsat bulduğumda kendilerinden birçok konu öğreniyor isteklerine de cevap olmaya çalışıyorum. Başkan Özcan, yaşlılarımızı ihmal etmiyelim arada bir olsa da mutlaka onlarla oturup hal hatır sormamız gerektiğini ifade etti.
Belediye Başkanı  Tayyar ÔZCAN ve beraberindek kalabalık heyet ile birlikte davet edildikleri Çukur Köyüne düğün davetine de  giderek bu mutlu günlerinde köy halkını ve düğün sahiplerini mutlu etti.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.