Bu haber kez okundu.

Başkan Özcan, Esnaf ve Belediye Personeliyle Bir Araya Geldi
banner229

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan,ilçe esnaflarıyla istişare toplantısı düzenledi

Toplantıda İlçenin genel sıkıntıları ele alınırken,yapılacak proje çalışmaları hakkında görüş alışverişi yapıldı.

Başkan Özcan, Esnafların sorun ve sıkıntılarını bizzat kendilerinden dinlemek gerektiğini belirtti.

Esnaf ve sanatkarlarla bir araya gelmeye önem verdiklerini dile getiren Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, ilçe ekonomisinin bel kemiği olarak gördükleri esnaf ve sanatkarların her zaman yanında olduklarını, sorun ve sıkıntıları birlikte hareket ederek çözüme kavuşturduklarını dile getirdi.

Konuşmasının başında esnaflara 'hayırlı, bereketli ve bol kazançlı işler' temennisini ileten Başkan Özcan , "Sizlerle sık sık bir araya gelerek ilçemizin ekonomik yönden kalkınmasını sağlayacak faktörler ile var olan sorunların çözüm yollarını sürekli istişare ediyoruz, bizler bu tür toplantılardan büyük fayda görmekteyiz. Ziyaretimizin amacı, sizlerle dertleşmek, sorun ve sıkıntıları dinlemek ve hep birlikte çözüm yollarını devreye koymaktır.

Konuşmadan, dertleşmeden sorunlara çözüm bulamayız ve sıkıntılarımızı gideremeyiz. Çünkü esnaf ve sanatkarlarımız ekonominin belkemiğidir. İlçe ekonomisine katkı sunan siz değerli esnaflarımızın sıkıntılarına kalıcı çözümler bulmak bizim asli görevimizdir. Sizler burada bir yandan ailenizin geçimini sağlarken diğer taraftan ilçemizin ekonomisinin de canlı ve hareketli olmasını sağlıyorsunuz. Bizim için esnaflarımızın rahat, huzurlu ve güven içerisinde dükkanını açması ve işini yapması önemlidir. Kendisine iletilen talepleri dinleyen Başkan Özcan, ilçe esnafının her zaman destekçisi olacaklarını belirterek, devletin insanlara hizmet etmek üzere kurulmuş bir organizasyon olduğunu belirtti.

Özcan, “Devletin en önemli görevi vatandaşın ihtiyaçlarını, sorunlarını zamanında ve süratle gidermektir. Yaşlı, genç veya çocuk fark etmez, herkesin kendine göre sorunu vardır. Biz bu sorunları tespit edip ona göre çözüm bulmak mecburiyetindeyiz. İhtiyaç ve sorunlarınız ne olursa olsun biz sizlerin hizmetindeyiz, emrinizdeyiz. Belediyemiz her zaman halka açıktır. Her zaman vatandaşlarımız bizimle diyaloga geçme noktasında sorun yaşamayacaklardır” dedi.

İlçe Esnafı Başkan Özcan’a her konuda tam destek vereceklerini dile getirdiler.

Başkan Özcan, Belediye Personelleri İle Bir Araya Geldi

Belediye Başkanı Tayyar Özcan, Belediye personelleri ile İstişare toplantısı yapıp, sıkıntı ve taleplerini dinledi.

belediyelerin halka hizmet için var olduğuna vurgu yapan Belediye Başkanı Tayyar Özcan, yapılacak olan çalışmaların önemsenmesini istedi. Özveriyle çalışan işçileri tebrik de eden Başkan Özcan, “İlçemizi daha güzel ve yaşanabilir bir ilçe haline getirebilmek için Pervari Belediyesi olarak gayretle çalışıyoruz. Bu çalışmanın mimarları olan ve gece gündüz demeden çalışan mesai arkadaşlarımızla zaman zaman bir araya geliyoruz. İnşallah el birliğiyle vatandaşlarımıza daha güzel hizmetler sunacağız” diye konuştu.

Başkan Özcan, daha sonra belediye personelinin sorunlarını dinledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.