Bu haber kez okundu.

Başkan Özcan'dan Taziye Evi, Yürüyüş Parkuru ve Bisiklet Yolu Projesi
banner229

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, yeni yapılacak taziye evi, yeşil park alanı,serkahni’de yürüyüş parkuru ve bisiklet yolu projeleri için yer tespiti yaptı.

Başkan Özcan yaptığı açıklamada; İlçemizin önemli sıkıntılarını gidermek için çalışmaların başlatılıp ve kısa süre zarfında biteceğinin müjdesini verdi.

Yeni yapılacak taziye evi, yeşil park alanı,serkahni’de yürüyüş parkuru ve bisiklet yolu projeleri ile ilgili açıklama yapan Pervari Belediye BaşkanıTayyar Özcan; “ Hava şartlarının çalışmaya müsait hale gelmesiyle birlikte halkımıza layık olduğu hizmetleri sunmak, Pervari’mizi yaşanabilir modern bir kent haline getirmek için çalışmalarımıza hız vermiş bulunmaktayız.

Gençliği çok önemsediğini ve gençlere çok önem verdiğini ifade eden başkan Özcan, bu gün burada gençlerimizin Bisiklet yolu ve Yürüyüş parkurunda sporlarını rahat yapabileceği yer tespiti çalışmalarına başladıklarını ve çalışmaların tüm hızıyla devam edecek ve İlçeye modern bir tesisler kazandırmış olacağız.

Başkan Özcan; bilindiği gibi ilçemizin birçok mahallesinde taziye evleri bulunmaktadır. Halkımız bir yakını vefat ettiğinde başsağlığına gelen misafirlerini bu taziye evlerinde ağırlamaktadır.

İlçemizin Aydın Mahallesinde taziye evi eksikliğinin olduğunu gördük. Bu mahallemizde ikamet eden vatandaşlarımızın böyle durumlarda misafirlerini rahat bir şekilde ağırlamaları için taziye evi yapmaya karar verdik. Çalışmalarımızı en kısa zamanda neticelendirerek bu mahallemizin taziye evi eksikliğini gidermiş olacağız. Dedi.

İlçeye kazandırılacak çalışmalardan dolayı Pervari halkı Belediye Başkanı Tayyar Özcan’a teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.