Bu haber kez okundu.

Başkan Özcan'dan Hasta Ziyaretleri
banner229

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, Pervari Devlet Hastanesinde tedavi gören hastaları ziyaret etti.
Başkan Özcan, Pervari Devlet Hastanesine giderek burada tedavi gören hastaları odalarında ziyaret etti. Ziyarette hastalar ile görüşen ve geçmiş olsun temennisinde bulunan Başkan Özcan, "Müslümanların birbirlerine en fazla ihtiyacı olduğu zamanlar hastalık anlarıdır. Hasta ziyaretleri ile kardeşlik duygularımızı pekiştirip, hastalarımıza moral desteği vermeye devam ediyoruz" dedi.
Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, Pervari Devlet Hastanesinde tedavi gören hastaları ve hasta yakınlarını ziyaret edip, durumları hakkında bilgiler aldı. Hastane içerisinde yer alan servisleri dolaşarak tedavi olan hasta ve hasta yakınlarını tek tek ziyaret eden Başkan Özcan, hastalara çeşitli hediyeler verdi.

Ziyaret ettiği her hasta ile sohbet eden ve sağlık durumları hakkında bilgi alan Başkan Özcan, "Öncelikle tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum. Bugüne kadar hemşehrilerimizin iyi günlerinde de kötü günlerinde de yanlarında olmaya gayret ettik. Allah hastalarımıza en kısa zamanda şifa vererek sevdikleriyle birlikte olmalarını nasip etsin. Hastalarımız, hastalıklarından dolayı yatağa bağlanınca sevdiği insanların ziyaretlerine gelmelerini beklerler. Bizde onları yalnız bırakmayarak, moral verelim istedik. Bütün hastalarımıza Allah'tan acil şifalar diliyorum" dedi.
Yapmış olduğu ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren hasta ve hasta yakınları, Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan’a duyarlı davranışı için teşekkür edip, çalışmalarında başarılar dilediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.