Bu haber kez okundu.

Başkan Özcan, "Biz Pervari’ye Sevdalıyız"
banner229

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere gittiği Ankara’dan dönen Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, ilçeye dönüşte yoğun bir ilgi ile karşılandı.

AK Parti İlçe binasında vatandaşlarla bir araya gelen Pervari Belediye Başkan Tayyar Özcan yaptığı açıklamada, Pervari ilçemiz şuanda AK Partinin değişme kalkınma hamlesinden en fazla faydalanan ilçesidir.

Bu güne kadar yapmış olduğumuz hizmetleri anlatmaya yönelmedik ama hep çalıştık. Hakkı ile hizmet etmenin rahatlığı ile görevini yapmaya çalıştığını belirten Başkan Özcan, 31 Mart’ta tekrar görev tevdi edilmesiyle birlikte hizmet çıtasını daha da yükselteceklerini ifade etti.

"Biz Pervari’ye Sevdalıyız"

31 Mart 2019’dan itibaren halkımıza hizmet etmek için kolları sıvayıp tekrar çalışmaya başlayacağız. İnşallah eşi benzeri az görülen, Türkiye’de diğer ilçelere örneklik edecek bir belediye icrasını, gayreti, çalışmasını sergileyeceğiz.

Biz Pervari’ye sevdalıyız, biz Türkiye’ye sevdalıyız, biz istikbalimize sevdalıyız. Bu sevda bizim içimizde enerjimizi oluşturuyor.Pervari’nin potansiyelini öne çıkartmak için elimizden geleni yapacağını söyledi..

Yeni dönemde yeni projelerle ortaya çıkacağız. Projelerimizi bir bir gerçekleştireceğiz. Yeşili, ağacı, asfaltı, kaldırımlarıyla, altyapısıyla, Pervari İlçemizi çok iyi bir noktaya ulaştırdıklarını belirten Başkan Özcan, gösterilen yoğun ilgiden dolayıda Pervarili vatandaşlara teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.