Bu haber kez okundu.

BAŞKAN ÖZCAN, 112 ACİL SERVİSE ZİYARET
banner229
Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, İlçedeki 112 Acil çalışanlarını ziyaret ederek sorunlarını dinledi.
Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, ilçede bulunan 112 Acil Servis Merkezi’nde görev yapan sağlık çalışanları ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren sağlık çalışanları, gösterdiği destek nedeniyle Başkan Özcan’ya teşekkür ettiler.
Nazik tavırlarından dolayı çalışanlara teşekkür eden Başkan Tayyar Özcan, “İnsan hayatının tehlikede olduğu anda ilk müdahaleyi adeta hızır gibi yetişerek sağlayan Acil Servis Merkezi çalışanlarını takdir ediyorum. Yaptıkları işin zorluğu ve ciddiyeti onların sorumluluğunu artırmasına rağmen, onlar bu sorumluluğun bilincinde olarak tereddütsüz bir şekilde olaylara soğukkanlı yaklaşabiliyorlar.
Gerçekten yaptıkları işin fedakârlığı çok büyük, hele son günlerde yaşadığımız üzücü olayların art arda gelmesi acil sağlık hizmetlerinin önemini bir kez daha ortaya koydu. Bir kez daha Ankara’da yapılan katliamda ölen vatandaşlarımıza rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum. Bu olaylarda yaralılarımıza ilk müdahaleyi gerçekleştirerek birçok canın kurtulmasını sağlayan sizlere ve değerli meslektaşlarınıza başarılar diliyorum. Yaralılarla birlikte bizimde yaralarımızı saran sizlere minnet borçluyuz” dedi.
112 çalışanları, Belediye Başkanı Tayyar Özcan’la birlikte kahvaltı ederek, kahvaltıda sorunlarını dinledi.
Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, hazırlanan kahvaltıdan dolayı ve kendisine göstermiş oldukları yakın ilgiden dolayı 112 çalışanlarına ayrı ayrı teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.