Bu haber kez okundu.

Başkan M. Ali Şengöz’den Yeni Yıl  Mesajı
banner229

Siirt İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Ali Şengöz, yeni yıl münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Şengöz  mesajında şu sözlere yer verdi: "2018 yılı sona ererken yeni bir yıla girmenin heyecan ve mutluluğunu bütün hemşerilerimizle paylaşıyor, 2019 yılının bütün insanlık için huzur, barış, refah ve istikrar getirmesini temenni ediyorum. Bu yıl da ülke olarak, milletçe birbirimize kenetlenerek, yolumuza, hedeflerimize emin adımlarla yolumuza devam edeceğiz.

Birlik ve beraberliğimiz devam ettikçe, inanıyorum ki, ülkemizin hukukuna, kardeşliğimize ve demokrasimize yönelebilecek her türlü tehdit bertaraf olmaya mahkum olacaktır. Demokratik istikrarı, hukuk düzenimizi ve ülkemizin güvenliğini gözümüzün ışığı gibi koruyacağız. 

Huzurumuzu, kardeşliğimizi asla kimse bozamayacak. 2019’u en iyi şekilde değerlendireceğiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, hareket ederek, Her zaman Yolunda Gideceğiz. 

 Bundan önceki yıllarda olduğu gibi ülkemiz ve milletimiz adına daima hizmet anlayışı ile Türkiye’nin gelişimi, toplumun kalkınması ve Cumhuriyetimizin 100. yılı için koyduğumuz hedeflere ulaşmada gerekli her türlü gayret ve kararlılığı göstermeye devam edecek, her zaman olduğu gibi 2019` da da üreterek, çalışarak en iyi şekilde değerlendireceğiz.

Bu duygularla bir kez daha 2019 yılının ülkemiz, milletimiz, bölgemizdeki kardeşlerimiz ve tüm insanlık için barış, huzur, sağlık, güvenlik ve refah içinde geçmesini temenni ediyorum. Tüm Siirt İlimizde Yaşayan  hemşerilerimin yeni yılını tebrik ediyor, selamlarımı, saygılarımı sunuyorum." Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.