Bu haber kez okundu.

Başkan Karaatay, KPSS Türkiye Birincisini Ödüllendirdi
banner229

Kurtalan Belediye Başkanı Nevzat Karaatay, Kamu Personel Seçme Sınavı'nda (KPSS) Türkiye birincisi İbrahim Özek'i altınla ödüllendirdi.

Başkan Karaatay, Kurtalan ilçesinde bu yıl evde hazırlanarak girdiği KPSS-P3 puan türünden 100 puan alarak Türkiye birincisi olan Sakarya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü mezunu Özek'i başkanlık makamında kabul etti.

Kurtalan Belediye Başkanı Nevzat Karaatay, Bizim en büyük temennimiz, geleceğimizin mimarı olan gençlerimizin nitelikli yetişmesi. İbrahim kardeşim, aldığı puanla beni ve tüm Kurtalanlıları ziyadesi ile mutlu etti.

Kurtalan’dan yetenekli ve başarılı gençlerin çıkması hepimizin arzusu. Onlar başarılı olacak, bizlerde onlara sahip çıkacağız. İbrahim gibi başarılı gençlerimize sahip çıkmak bizlerin vazifesi. 

Özek'in ailesiyle beraber Kurtalan’ın ve Siirt'in de gururu olduğunu belirten Karaatay, İbrahim Özek'e tam altınla ödüllendirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.