Bu haber kez okundu.

Genç Çiftçiden Tavuk Yetiştiriciliği
banner229

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca hazırlanan "Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Genç Çiftçi Projelerinin Desteklenmesi Hakkında Tebliğ (2017/10)" ile uygulanan 2017 yılı Genç Çiftçi Programına başvurarak kanatlı projesi uygulayan Nihat Kutlu isimli genç çiftçinin işletmesi İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yetkilileri tarafından ziyaret edildi.

 İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür Yardımcısı Mehmet Sabri Tan, Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdür V. Mustafa Yılman ve İl Proje yürütme birimi genç çiftçinin işletmesi gezilerek işletme hakkında  bilgi aldılar.

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Yardımcısı Mehmet Sabri Tan tarafından Genç Çiftçiye üretim hakkında çeşitli bilgiler verildi.

Genç çiftçi Nihat Kutlu'da Hibe Programının önemini anladıklarını, işletmesini Siirt İlinden ve komşu il ve İlçelerden ziyaret edenlerin olduğunu ve projenin başarılı olmasının örnek oluşturduğunu belirtti. Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdür V. Mustafa Yılman'da genç çiftçimizin işletmesini büyütebilmesi ve geliştirebilmesi için Tarım Bakanlığının diğer projelerinden de yararlanabileceğini belirtti.

Genç çiftçi Nihat Kutlu'ya başarılar diliyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.