Bu haber kez okundu.

Başkan Çalapkulu,Esnaf ve Taziye Ziyaretlerinde
banner229

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan genişletilmiş il Başkanları toplantısına katılmasının ardından Siirt’e gelerek soluğu taziye ve esnaf ziyaretlerinde aldı.

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte taziyelere katılarak acılı ailelere başsağlığı dileklerinde bulundu. Başkan Çalapkulu taziye çıkışında Esnaf ziyaretlerine devam ederek vatandaşların talep ve sorunlarını dinledi.

Başkan Çalapkulu esnaf ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, "AK parti olarak her fırsatta kent halkı ile bir arada olmaya gayret ediyoruz. AK Partinin 16 yıllık iktidarındaki artan başarı ivmesinin altında yapılan hizmetlerle birlikte sahada yapılan çalışmaların yatmaktadır. Halkın arasında, halkla birlikte hem Türkiye’nin emin adımlarla 2023 hedeflerine ilerlemesini amaçlıyor hem de halkın taleplerini kendilerinden dinliyoruz " dedi.

Başkan Çalapkulu “AK Parti Siirt İl Teşkilatı olarak sadece halk günleri ile yetinmeyip bugünler dışında da sürekli halkımızın arasında olarak onların talep ve isteklerini dinliyoruz. AK Parti 16 yıldır halkın teveccühü sayesinde iktidar kaldı. Halkımızın bu teveccühü bizlere enerji veriyor. Bizlerde AK partinin temsilcileri olarak halkımızın bu teveccühüne layık olmaya gayret gösteriyoruz. Türkiye, Cumhuriyet tarihinin en fazla hizmetini AK Parti sayesinde aldı.

Yine Türkiye AK parti iktidarı ile gününü kurtaran bir ülke olmaktan çıkarak geleceği planlayan, çevresindeki ülkelerin gündemlerini belirleyen bir ülke konumuna geldi” ifadelerini kullanarak, Esnafın kendilerine karşı göstermiş oldukları misafirperverlik içinde ayrıca teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren esnaflar, İlimiz ve Ülkemize yapılan hizmetler ve çalışmalardan dolayı teşekkürlerini ileterek, AK Parti İl Başkanı AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu’na görevinde başarılar dilediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.