Bu haber kez okundu.

Başkan Çalapkulu, Nihat Özdemir’e 'Hayırlı Olsun' Ziyaretinde Bulundu
banner229

AK Parti İl Başkanı ve Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu,TFF başkanlığına seçilen Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Nihat Özdemir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İstanbul Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleşen ziyarete, Atabağı Belediye Başkanı Tayyar Lale, Kurtalan ilçe Başkanı Faris Akgül, Ortadoğu Uzmanı Eyyüp Sağcan ve AK Parti il yönetim kurulu üyeleri katıldı.

AK Parti İl Başkanı ve Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu yaptığı açıklamada; İki dönemdir Siirt Ticaret ve Sanayi Odası’nda beraber çalışmanın gururunu yaşadığı Nihat Özdemir’in, 1 Haziran’da yapılan seçimlerde Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkanlığına seçilmesinin gururunu yaşadıklarını söyledi.

Başkan Çalapkulu, Nihat Özdemir'in Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkanlığı görevini layıkıyla yerine getireceğine inanıyor ve Türk futbolunun içinde bulunduğu durumu en iyi şekilde yönetecek ve İş hayatındaki başarılı performansını da futbolda da göstereceğine olan inancının tam olduğunu ve Siirt olarak her daim kendisinin destekçisi olacağını söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TFF Başkanı ve Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Nihat Özdemir, AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ile beraberindekilere teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.