Bu haber kez okundu.

Başkan Çalapkulu, Kesmetaş Köyündeki Taziyeye Katıldı
banner229

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, geçtiğimiz gün Malatya'nın Darende ilçesinde karayolları işçilerini taşırken kamyonetin yoldan çıkması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden Şirvan ilçemize bağlı Kesmetaş köyünden Hüsamettin Oyit’in (27) ailesine taziye ziyaretinde bulundular.

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu beraberindeki partililerle Şirvan ilçemize bağlı Kesmetaş köyüne giderek "Oyit"ailesinin taziyelerine katılıp yakınlarına baş sağlığı dilediler.

Aile üyeleriyle bir süre görüşen ve taziyelerini bildiren Çalapkulu,ailenin acısını paylaşarak, Hüsamettin Oyit’in genç yaşta vefatından duyduğu derin üzüntüyü dile getirdi.

Kesmetaş köy sakinleri ile de bir araya gelen Başkan Çalapkulu, köy meydanında köylülerle sohbet ederek, burada köylülerin ve köyün sorunlarını dinledi.

Başkan Çalapkulu, kendilerinin sadece seçim dönemlerinde değil, acı ve tatalı günlerinde ve her dönem vatandaşları ziyaret ettiklerini ve sorunları yerinde gördüklerini belirterek, çözüm üretmeye çalıştıklarını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.