Bu haber kez okundu.

Başkan Çalapkulu'dan Göçükte Hayatını Kaybeden Aileye Taziye Ziyareti
banner229

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ve yönetim Kurulu üyeleri, Şirvan ilçesine bağlı Soğanlı köyünde göçük altında kalan "Coşkun" ailesine taziye ziyaretinde bulundular.

Başkan Çalapkulu, Soğanlı köyüne giderek "Coşkun" ailesinin yakınları ve köylülerle görüştü. Enkazdan yaralı kurtulan Coşkun ailesi fertleriyle yakından ilgilenen Başkan Çalapkulu, taziyelerini iletti.

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, "Şiddetli yağmurun yağması sonucu göçük altında kalan aileye Allah'tan rahmet diler, yaralılarımıza acil şifalar temenni ediyorum. Acılı ailemize başsağlığı diliyorum" dedi.

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu beraberinde İl ve İlçe teşkilatıyla birlikte Şirvan İlçemize bağlı kesmetaş köyünde bulunan "Özcan" ailesinin taziyesinde katılarak acılarını paylaştı.

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Vefat eden Merhume Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.