Bu haber kez okundu.

Başkan Çalapkulu, Bocce Balkan Şampiyonu Şenay İder’i Ziyaret Etti
banner229

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Gençlik Kolları Başkan Vekili Veysi Gökhan ve yönetim kurulu üyeleri 28 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında Bulgaristan'da düzenlenen Bocce Petanque Balkan Şampiyonasında Türkiye'yi temsil eden Siirtli Şenay İder’i evinde ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdi.

Bulgaristan’da düzenlenen Bocce Balkan Şampiyonasında Türkiye’yi temsilen katılan, çift kadınlar kategorisinde Balkan şampiyonluğu unvanını almaya hak kazanan, Siirtli Şenay İder'i evinde ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu kendisini kutlayarak başarıların devamını diledi.

Başkan Çalapkulu, Şenay İder’in babası Nasip İder’i kutlayarak istek ve taleplerini dinleyerek, taleplerinin karşılanacağını söyledi.

Baba Nasip İder ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ve beraberindekilere teşekkür etti.

Baba Nasip İder,kızıyla gurur duyduğunu belirterek, Kızım Türkiye şampiyonu, akabinde Balkan Şampiyonu oldu. Gurur duyuyorum. Kızımın dünya şampiyonu olup bayrağımızı dalgalandırmasını istiyorum." diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Siirtli bir sporcuyu daha uluslararası düzenlenen bir şampiyonada birincilik kürsüsünde görmekten onur ve gurur duyduklarını belirtti. Sporun her dalında başarı yakalandığını söyleyen Başkan Çalapkulu, “Siirtli Şenay İder kardeşimiz, milli takımda Türkiye’yi başarıyla temsil etti ve Bulgaristan’da düzenlenen Bocce Balkan Şampiyonasında Balkan şampiyonu oldu” dedi.

Başkan Çalapkulu konuşmasına şöyle devam etti: “Şenay İder kardeşimizin gençlerimize iyi bir örnek olacağına inanıyorum. Hem kendi spor yaşantısında şampiyonluklar kazanmaya devam edecek, hem de geriden gelen öğrencilerimiz, arkadaşlarımız kendisini örnek alarak yeni şampiyonlar çıkartacağız. Sporcumuz, bir taraftan eğitim hayatına devam ediyor, aynı zamanda da spor yaparak ilimizi gururla temsil ediyor. İnşallah tüm gençlerimize örnek olur. Sporcumuza ve bu başarıda büyük payı olan herkese teşekkür ediyorum.”

Şenay İder, AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ve beraberindekilere teşekkür ederek, bundan sonraki hedefinin Dünya şampiyonu olup, bayrağımı göndere çekeceğini söyledi..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.