Bu haber kez okundu.

Başkan Bakırhan, Yaşanan Olaylara İlgili Belediye Meclisinde Konuştu
banner229
Siirt Belediye Eş Başkanı Tuncer Bakırhan, Siirt Belediyesi’nin Ağustos ayı meclis toplantısının açılışında, gündemdeki olaylara ilişkin açıklamada bulundu.
Siirt Belediye meclisinin 5 sürecek Ağustos ayı toplantıları, bugün belediye meclis toplantı salonunda Siirt Belediye Eş Başkanları Tuncer Bakırhan ve Belkiza Beştaş Epözdemir başkanlığında başladı. Meclis açılışında konuşan Bakırhan, “Eğer gerçek anlamda bir ülke savunması söz konusu ise bizler belediyeyi, eş başkanlığımızı, koltuklarımızı ve tüm görevlerimizi bırakarak ülkeyi savunmaya hazırız. Kürtler, bu ruhu geçmişte atalarının ve dedelerinin pratiğinde kanıtlamıştır. Onların torunları olarak bizler Türkiye’nin birliği, bütünlüğü, geleceği ve güvenliği tehlike altına girdiğinde dedelerimizin Çanakkale savaşında savaştığı gibi, bugün de aynı pratiği göstermeye hazırız.
Türkiye’de Kürt sorununu demokratik çerçeveler içinde çözümünü beklerken, böylesi yoğun savaş naralarına şaşkınlık ile bakıp izliyorlar. Burada tekrardan herkesi aklıselim davranmaya çağırıyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.