Bu haber kez okundu.

Başkan Akgün'den Veysel Karani Beldesinin “Turizm Gelişim Bölgesi” Başvurusu
banner229

Veysel Karani beldesinin gelişimi ve ilerlemesi yönünde Veysel Karani Belediye Başkanlığı 30.07.2019 tarihinde, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne “Turizm Gelişim Bölgesi” olarak ilan edilmesi için dosya sundu.

Veysel Karani Belediye Başkanı Murat Akgün imzasıyla yapılan başvuruda; her yıl 16-17 Mayıs tarihlerlinde büyük bir katılım ve coşkuyla kutlanan Veysel Karani’yi anma etkinlikleri düzenlenmektedir.

İlimizi ve Ülkemizi inanç turizmi yönünden tanıtımda, tarihi ve kültürel değeri yüksek olan Veysel Karani Hazretlerinin bulunduğu beldenin yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı olduğu, beldenin sektörel kalkınması ve planlı gelişimi,ilimizin turizm alanında gelişmesine katkı sağlayacağı, yatırımcıların kendi projelerini uygulama imkanları olacağı, konularına vurgu yaparak, Veysel Karani belde sınırlarının “Turizm Gelişim Bölgesi” olarak ilan edilmesi ile ilgili İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne başvuruda bulunuldu.

Veysel Karani Belediye Başkanı Murat Akgün, üstümüze düşen çalışmayı hazırlayıp beldemizin turizm gelişim bölgesi olarak ilan edilmesi için bütün evrak ve dosyalarımızı İl Kültür ve Turizm müdürlüğüne sunduklarını, sunduğumuz dosyanın Cuma günü itibari ile Kültür ve Turizm Bakanlığına ulaştığını belirterek, çalışmanın hem beldemize hem de ilimize hayırlara vesile olmasını diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet DEMİR 5 yıl önce

VEYSEL karani yeni çevre düzenlemesi güzelde işyerlerinin önünde neden yetişkin ağaç dikilmemis anlamak ÇOK ZOR