Bu haber kez okundu.

BAŞIBOŞ İNEKLER CADDELERDE GEZMEYE DEVAM EDİYOR
banner229
Vatandaşlar cadde ve sokaklarda sahipsiz büyükbaş hayvanların gezinmesine vatandaşlar tepki gösterdi.
Kent merkezindeki caddelerin refüjleri ile ara sokaklarda gezinen büyükbaş hayvanlar, çöplerden beslenirken, trafik güvenliğini de tehlikeye sokuyor. Ara sokaklardaki ve kaldırım üzerinde bulunan çöp kovalarını dağıttıkları ve hastalıklara neden oldukları gerekçesiyle, yetkililerin sorunu çözememesi vatandaşların tepisini çekti.
Vatandaşlar, hayvan sahiplerinin ineklerine sahip çıkması gerektiğini ifade ederek, buna seyirci kalan belediyenin biran önce çözüm üretmesi gerektiğini belirttiler.
Vatandaşlar, "Büyükbaş hayvanlarla beraberce caddelerde yürür oldu. Bu durum ilimize yakışmıyor. İnsanlar bu durumu normalmiş gibi karşılıyor. Hayvan sahiplerinin de bu konuda duyarlı olmaları gerekiyor.
Belediyenin de bu hayvanları toplaması, bu görüntü kirliğine çözüm bulması gerekiyor" dedi.


Anahtar Kelimeler:
SiirtInekValilik Önü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.