Bu haber kez okundu.

Başbakan Yıldırım'dan Esnaf Ziyareti
banner229

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin Siirt mitinginin ardından esnaf ziyaretinde bulundu.

15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen miting sonrası esnaf Muhammet Ali Sualp, Başbakan Yıldırım'ın yanına gelerek, kendisini çaya davet etti.

Çay davetini kabul eden Yıldırım, Sualp'in şehir merkezindeki dükkanına gitti. Sualp, Yıldırım'a esnafın sıkıntılarını anlattı.

Başbakan Yıldırım'ın iş yerini ziyaret edip birlikte fotoğraf çektirmekten mutlu olduğunu aktaran Siirtli esnaf Muhammet Ali Sualp, "Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım'ı mitinge dinledik. Daha sonra kendisini iş yerimizde çay içmeye, şeref vermeye davet ettik. Kendisi de bizleri kırmadı, onure etti, buraya gelip çayımızı içtiler. Biz de memnun olduk.

Sayın Başbakanımıza, il başkanımıza, milletvekillerimize ve diğer yetkililerimize desteklerinden dolayı teşekkürlerimiz ilettik. Onlara kararımızın 'evet' olacağını ve desteklerimizin sonuna kadar devam edeceğini söyledim" dedi.

Ziyaret esnasında, Sualp'in umredeki babası Ömer Faruk Sualp ile telefonda görüşen Yıldırım, "Allah kabul etsin, umreniz kabul olsun. Oradaki bütün arkadaşlara selamlarımızı söyle. Biz senin mahdumlarla beraberiz." dedi.

Başbakan Yıldırım'a, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay ile milletvekilleri eşlik etti. Daha sonra kendisini bekleyen vatandaşları selamlayan Başbakan Yıldırım'a, bir esnaf çikolata ikram etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.