Bu haber kez okundu.

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Esnaf Ziyaretlerinde Bulundu
banner229

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık'ın Siirt'teki temasları kapsamında dün Valilik, Belediye, AK Parti İl Başkanlığı ve akşam kanaat önderleriyle bir araya geldikten sonra, bugün Tillo Ulu Camii’de sabah namazını kılmasının ardından, İsmail Fakirullah ve İbrahim Hakkı Hazretlerinin türbelerini ziyaret etti. 

Türbe ziyareti sonrası İbrahim Hakkı Hazretleri döneminde kullanılan çeşitli geometrik çizim ve aletlerin yer aldığı müzeyi gezen Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, müze hakkında görevlilerden bilgi aldı.

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Tillo ziyaretinin ardından Siirt’e gelerek esnaf ziyaretinde bulundu.

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Bahattin Büryan'da oğlak etinden hazırlanan ve özel kuyularda geceden pişirilmeye başlanan "büryan kebabı" ile kahvaltı yaptı

Kahvaltının ardından esnaf ziyaretlerinde bulunan Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, kaldırımda boyacılık yapan sağır ve dilsiz olan engelli ayakkabı boyacısının isteğini kırmayarak, ayakkabısını boyatmak üzere boyacının yanına geldi. Boya sandığının üzerine ayakkabısını koyan Başbakan Yardımcısı Fikri Işık ayakkabı boyacısına 50 TL para verdi.

Kentin yöresel ürünlerinden tiftik battaniyesi satan bir iş yerini de ziyaret eden Işık, Türk bayrağı ve Osmanlı tuğrası işlemeli tiftik battaniyesi satın aldı.

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, bir çay ocağında vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve talepleri dinledi.

Görüşmelerde sıkıntılarını dile getiren esnaf ve vatandaşlar, Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’a, ziyaret ve incelemeleri sırasında Vali Ali Fuat Atik, Belediye Başkanı Ceyhun Dilşad Taşkın, İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay, AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu eşlik etti.

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık ve beraberindekiler esnaf ziyaretinin ardından Kurtalan ilçesine geçerek, esnaf, belediye ve AK Parti ilçe teşkilatını ziyaret ederek,Cuma Namazını Kurtalan ilçesinde kıldıktan sonra karayoluyla Batman'a geçecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
siirtli çaycı 6 yıl önce

sayın bakanım siirt te hoş geldiniz inşAllah bu gelişin siirt tin terazisini düzeltıp öyle ayrılacaksınız Allah yar ve yardımcınız olsun