Bu haber kez okundu.

Başbakan Binali Yıldırım, Valiliği Ziyaret Etti
banner229

Siirt’te bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere ilimize teşrif eden Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım, Valiliğimizi ziyaret etti.

Başbakanımıza ilimiz ziyaretleri sırasında, Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ve milletvekilleri eşlik ettiler.

Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ve beraberindeki heyeti 3. Komando Tugay Komutanlığında; Vali Ali Fuat Atik, Siirt Milletvekilli Prof. Dr. Yasin Aktay, Siirt eski Milletvekilleri Osman Ören, Afif Demirkıran, Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, ilçe belediye başkanları, kamu kurumlarının yöneticileri, siyasi parti ve STK temsilcileri karşıladı.

Valiliğimizi ziyaret eden Başbakanımız, ilimizde yürütülen çalışmalar hakkında Vali Ali Fuat Atik’ten bilgi aldı.

Başbakanımız ve beraberindeki heyet, Valilik makamında Vali Atik ile bir süre sohbet ederek, Siirt’te bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Valilik ziyaretinin ardından, ‘15 Temmuz Demokrasi Şehitleri meydanı’nda Siirtlilere hitap eden Başbakanımız, daha sonra Siirt Belediye başkanlığını ziyaret etti.

Belediye Başkanlığında muhtarlarla görüşen Başbakan Yıldırım, Siirt ziyaretini tamamlayarak, Şırnak iline geçti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.