Bu haber kez okundu.

BARROCE SİTESİ SAKİNLERİ BELEDİYEDEN KALDIRIM İSTİYOR
banner229
Afetevleri Mahallesinde bulunan Barroce sitesinde oturan site sakinleri Belediyeden site önüne kaldırım yapılmasını istedi. Barroce sitesinde ikamet eden vatandaşlar sitenin giriş ve çıkışlarının ana caddeye yakın olduğundan dolayı aile fertlerinin özellikle çocuklarının araç beklerken kaldırım yolu olmamasından dolayı seyir halindeki araçların çocuklar için büyük tehlike arz ettiğini belirttiler.
Barroce sitesi sakinleri en son 2 gün önce site önünde yaşanan kazada 5 kişinin yaralandığını ifa ederek, can güvenliğinin sağlanması için sitenin önünde bulunan gidiş ve dönüş yollarına kaldırım düzenlemesinin yapılmasını talep ettiler.
Barroce sitesi yöneticileri, daha önce belediye ye başvurduklarında kendilerine kaldırım ve yolcu durak noktası taleplerinin olduğunu, belediyenin site önüne yolcu bekleme durağını yaptığını, bundan dolayıda Belediye yetkililerine teşekkür ederek, aynı duyarlılığı kaldırımları yaparak beklediklerini ifade ettiler. 

Anahtar Kelimeler:
SiirtKaldırımSiteBarroce
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.