Bu haber kez okundu.

Baro Başkanı Nizam Dilek, ATO Başkanı Gürsel Baran’ı Ziyaret Etti
banner229

Siirt Baro Başkanı Nizam Dilek, geçtiğimiz aylarda Ankara Ticaret Odası Başkanlığına seçilen hemşerimiz Gürsel Baran’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Siirt Baro Başkanı Nizam Dilek’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, ATO’nun 3 Aralık’ta yenilenen seçimlerinin ardından vakit kaybetmeden yüksek bir tempoyla çalışmaya başladıklarını söyledi.

“Gece-gündüz, mesai gözetmeksizin çalışıyoruz. Kaybedecek hiçbir dakikamız yok” diyen Baran, üç ayaklı bir çalışma stratejisi izleyeceklerini belirterek, şunları söyledi:“Üç ayaklı çalışma stratejimizin birinci ve en önemli ayağını üyelerimize hizmet oluşturuyor. Üyelerimize sunduğumuz hizmetin kalitesini artırmak için elimizden gelenin fazlasını yapacağız.

Türkiye’nin en büyük ikinci odası olan ATO’yu layık olduğu yere taşımak istiyoruz. Stratejimizin ikinci ayağı, Ankara’nın ekonomik ve sosyal gelişiminde pay sahibi olmak, üçüncüsü de Türkiye’nin 2023 ve 2071 hedeflerine ulaşması için üzerimize düşeni yapmak.” olduğunu söyledi.

Başkan Baran,Ankara Ticaret Odası kapılarının bütün Siirtlilere açık olduğunu söyledi.

Siirt Baro Başkanı Nizam Dilek, ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran’a sıcak ve samimi ilgisinden dolayı Siirt barosu adına teşekkür etti.

Siirt Baro Başkanı Av. Nizam Dilek daha sonra Eski Meclis Başkanı Cemil Çiçek ile eski içişleri Bakanı Abdülkadir Aksu ve Yargıtay Başsavcısı Mehmet Akarca'yı makamlarında ziyaret ederek, kendisine gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı Siirt Barosu adına teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.