Bu haber kez okundu.

Bankalar ATM'lerini 200'lük Banknot Alımına Kapattı
banner229
Dolandırıcılar vatandaşları mağdur etmeye devam ediyor.
Banka müşterinin 100'den fazla işlemi şubeye gitmeden yapabildiği ATM'ler 200 TL’lik banknot alımına kapatıldı. İlimizde bulunan birçok bankaya ait ATM, 200 TL’lik banknot alımına kapatıldı.
Gün içinde kredi kartı borcu veya herhangi bir nedenle ATM’den 200 TL’lik banknot yatırmaya çalışan vatandaşlar, paralarını güvenlik nedeniyle yatıramadı. 200’lük banknotların ATM'lerce neden kabul edilmediği konusunda yetkililerden bilgi alan vatandaşlar, piyasaya yeni sürülen ve hızla yayılan sahte 200 TL'lik banknotların ATM’lerden yatırılması üzerine, bankaların ATM’lerini 200’lük banknot alımına kapattığını öğrendi.
Bu durumdan oldukça rahatsız olan vatandaşlar, ellerindeki paralara bir daha bakıp 'acaba sahte mi?' endişesine kapıldı. Mesai saatleri içinde para yatırma işlemini banka içinden yapabilen vatandaşların, mesai dışında kalan sürede paralarını nasıl yatıracağı ise merak konusu.

Anahtar Kelimeler:
SiirtBankalar200 TL
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.