Bu haber kez okundu.

BALKAN GÜREŞ ŞAMPİYONASINDA BİRİNCİ OLAN ZEHRA DEMİRHAN, VALİ TUTULMAZ TARAFINDAN ALTINLA ÖDÜLLENDİRİLDİ
banner229
Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, 10-14 Aralık 2015 tarihlerinde Sıbistan’ın Sente kentinde yapılan Yıldızlar Serbest Greko-Romen Balkan Güreş şampiyonasında, 37 Kiloda birinci olan Zehra Demirhan’ı makamında kabul ederek, tebrik etti.
Başarılı sporcuyu Cumhuriyet altınıyla ödüllendirdi. Kabulde; Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Hüsam Olgaç, Güreş Antrenörü Adem Kesici’de hazır bulundu. Vali Tutulmaz, Balkan Şampiyonasında birinci olan Zehra Demirhan'ı ve Güreş Antrenörü Adem Kesici’yi başarılarından dolayı kutladı.
Dünya olimpiyatları ve Avrupa şampiyonalarında birinci olmayı hedeflediğini kaydeden milli güreşçi Zehra Demirhan ise, ”amacım; Olimpiyatlarda kendi kilomda ülkemi en iyi şekilde temsil etmek, şanlı bayrağımızı dalgalandırmaktır.” dedi. Ziyaret, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
SiirtVali TutulmazGüreş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.