Bu haber kez okundu.

Bakanlar Varank ve Dönmez Çağrı Merkezinin Açılışını Yaptı
banner229

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Siirt'teki temasları kapsamında Yeni Mahalle Cengiz Topel Caddesi'nde yapımı tamamlanan, ilk etapta 111 kişinin istihdam edileceği çağrı merkezinin açılışı dolayısıyla düzenlenen törene katıldı.

Törende konuşan Varank, çağrı merkezlerinin hem genç hem de kadın istihdamı açısından önemli olduğunu söyledi.

Hükümet olarak özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde, 5. ve 6. bölgelerde çağrı merkezlerini özel olarak desteklediklerini ifade eden Varank, "Büyük, global, müşteri memnuniyetini düşünen firmalar çağrı merkezleri ile bu memnuniyetlerini çok üst seviyelere çıkarabiliyorlar. Bu açtığımız tesis bin 300 kişiyi istihdam etme kapasitesine sahip. Ancak şu anda 111 kişiyi istihdam ediyor." dedi.

"Bu kurdele kesim töreni vesilesiyle Türkiye'deki büyük firmalara da çağrı yapmış olalım. Oldukça modern yeni teknoloji ile kurulmuş bu tesisi değerlendirebilir, yatırımlarını buraya yapabilirler. Böylece hem kendileri hem de şehrimiz kazanır." değerlendirmesinde bulunan Varank, çağrı merkezinin Siirt'e hayırlı olmasını diledi.

Daha sonra Bakanlar Varank ve Dönmez tarafından çağrı merkezinin açılışı yapıldı.

Törene, Vali Ali Fuat Atik, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, AK Parti Bursa Milletvekili Muhammet Müfit Aydın, Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran,Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir,Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güven Kuzu,Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman, AK Parti eski Siirt Milletvekili Afif Demirkıran ve AK Parti İl Başkanı Ekrem Olğaç da bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SİİRTLİ 4 yıl önce

Sahi Zonda otobüs fabrikasının temeli atılmıştı. Ne oldu? Yerine tekstil kent kurulabilir. Ha otobüs fabrikası ha tekstil kent. Yasin hocayı tebrik ediyorum. Allah razı olsun. Yar ve yardımcısı olsun.

Avatar
siirtli çaycı 4 yıl önce

sayınören otubus fanrikası nerede tıren yolu nerede yıkılan kamu kuruluş binaların hurdaları nerede resmi kamukuruluş binası bırakmadın hepsınden pay alara yıkımı gerçekleştırıyosun nereye kadar gider bu ayak