Bu haber kez okundu.

Bakan Kılıç,"Parke Taşlarını Söküp Bariyer Yaptılar"
banner229

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "4 bin 500 teröristin listesini Sayın Cumhurbaşkanımız Sayın Merkel'e verdi. Daha bekliyoruz ama onları da alacağız. Bu ülkenin başına bela olmaya çalışanların hepsini alacağız" dedi.

Kamp Eğitim Merkezinin temel atma törenine katılmak üzere Siirt'e gelen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Kurtalan'da belediye tarafından bir düğün salonunda düzenlenen toplantıya katıldı.

Terör örgütü PKK'nın bölgeye kan ve gözyaşından başka bir şey vermediğini belirten Bakan Kılıç, HDP'yi de çukur siyaseti yapmakla eleştirdi. Bakan Kılıç, "Bizim inancımızda, bizim adetlerimizde ve özümüzde insana zulmetmek, katletmek var mı? Dağa çıkarmak var mı? Böyle bir şey yok. Bunun varlığını iddia edenler yalan söylüyor, ayrımcılık yapıyor. Başka bir şey yapmıyor. Bir tanesi seçimlerden sonra 'PKK sizi tükürüğüyle boğar' dedi. Dedi mi? Nerede o şimdi? Haydi gelsin ya bakayım.

Türkiye'ye belli illerde belediye başkanlığı seçimlerinde yurt dışından kişiler getirttiler. Onlar seçildi, onların seçim işlerine zaten geleceğim. Stadyumda yapılanlar. Tek tipler. Hadi bakalım eğer kendilerine güveniyorlarsa, eğer öyle yiğit görüyorlarsa kendilerini 16 Nisan halk yoklaması için sizi tehdit etmeye kalksınlar bakalım. Bak bakalım ne oluyor" dedi.

"Parke taşları söküp bariyer yaptılar"

Bazı Avrupa ülkelerinin Türkiye'ye yönelik tutumunu ve bilhassa terör örgütü PKK'ya göz yummasını sert bir dille eleştiren Bakan Kılıç, yapılanları asla kabul etmeyeceklerini söyledi. Kılıç, "Yurt dışından bir takım kişileri belediye başkanı yaptılar. Ben bir Alman televizyonunda seyrettim, onun bir filmini yapmışlar. Bir hanımefendiyi belediye başkanı yapmışlar. Ne anlatıyor biliyor musunuz? Pazar yerinin üstünü, çatısını kapatacakmış, bu da hizmetmiş. Aynı zihniyet burada çukur açtılar. Neymiş belediyenin iş makinasıyla oraya, bu devletin imkanlarıyla, milletin imkanlarıyla yapılan kaldırım ve parke taşlarını söktüler, bariyer yaptılar.

Ambulanslara ateş açtılar, delik deşik yaptılar. Belediye araçlarıyla teröristlerin destekçisi oldular. Şimdi değerli kardeşlerimiz biz bunların tepesine binmezsek kimin tepesine bineceğiz" diye konuştu.

Avrupa'ya sert tepki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için İsviçre'de yapılan afişi gösteren Bakan Kılıç, "Bunu gördünüz mü arkadaşlar. Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında bir silah başına doğrultmuş ve altında İngilizce'de 'Erdoğan'a ölüm' yazıyor. İsviçre'de oldu. Bu terör örgütünün Avrupa'nın içindeki bir takım kişileri var. Orada da insanlara zulüm yapıyorlar.

4 bin 500 teröristin listesini Sayın Cumhurbaşkanımız, Merkel'e verdi. Daha bekliyoruz; ama onları da alacağız. Bu ülkenin başına bela olmaya çalışanların hepsini alacağız" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay, Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz ve diğer ilçe yetkililerin katıldığı tören yapılan konuşmaların ardından sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.