Bu haber kez okundu.

Bakan Eroğlu’dan, Pervarili Arıcılara Tam Destek
banner229

Bir dizi temas, açılış ve incelemelerde bulunmak üzere Siirt’te Gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Pervari ve bölgedeki arıcılara destek sözü verdi.

Siirt Belediyesi ziyareti sırasında Bakan Eroğlu ile görüşen Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan,  Pervari Karakovan Balı ile ilgili ilçede yapılan çalışmalar hakkında Bakan Eroğlu’na bilgi verdi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Pervari Balının tüm dünyaya tanıtmak istediklerini belirterek, Siirt genelinde ormanlık alanların tamamen gelir getirecek türlerle donatmak istediklerini söyledi.

Başta Pervari ilçemiz olmak üzere, arıcılığı geliştirmek için burada büyük bir seferberlik başlattıklarını kaydeden Bakan Eroğlu, "Arıcılığı daha da geliştirmek, amacıyla arıcılarımıza yüzde 20 hibe vermekle birlikte her türlü desteği vereceğiz.” dedi.

Bakan Eroğlu Pervari'ye içme suyu isale hattı yapıldığını belirterek, yine Pervari ilçemizde Ormandalı köyünde bir gölet yaparak, vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. diye konuştu.

Bakan Eroğlu’na verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden Belediye Başkanı Tayyar Özcan, ziyaret anısına Bakan Eroğlu’na Karakovan balı hediye etti.

ABDURRAHMAN BİN AVF. HZ.TÜRBE PROJESİNE DESTEK

Bakan Eroğlu, Siirt’in Pervari ilçesine bağlı Yukarıbalcılar köyünde makamı bulunan Abdurrahman Bin Avf. Hazretlerinin türbesine destek vereceklerini belirterek, buranın inanç turizmine kazandırılacağını ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.