Bu haber kez okundu.

Bakan Eroğlu, AK Parti İl Başkanlığını Ziyaret Etti
banner229

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 2019 yılında yapılacak seçimlere ilişkin, "Ülke tarihinde dönüm noktası, milat olacak.

Birlik, beraberlik ve kardeşliği pekiştirerek dünya ve İslam aleminin lideri olacak, makus talihi yenerek hızla ilerleyecek ve küresel bir güç olacak. Allah korusun bir aksilik olursa geriye döneceğiz. Onun için çok çalışmamız lazım." dedi.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Siirt'e gelen Eroğlu, AK Parti İl Başkanlığını ziyaret ederek, partililerle görüştü. Burada konuşan Eroğlu, 2019 yılında cumhurbaşkanı, milletvekili ve yerel seçimlerin yapılacağını anımsattı.

Eskiden seçimde yüzde 36 oy olan partilerin iktidar olduğunu, ancak bu seçimde yüzde 50+1  oya ihtiyaç bulunduğunu belirten Eroğlu, bunun için partililerin çok çalışması gerektiğini bildirdi.

Gelecek yıl yapılacak seçimlerin önemine değinen Bakan Eroğlu, şöyle devam etti: "2019 yılı seçimleri ülkemiz tarihinde dönüm noktası, milat olacak. Birlik, beraberlik ve kardeşliği pekiştirerek dünya ve İslam aleminin lideri olacak, makus talihi yenerek hızla ilerleyecek ve küresel bir güç olacak. Allah korusun bir aksilik olursa geriye döneceğiz. Onun için çok çalışmamız lazım.

Şu anda bizim üzerimizdeki mesuliyet Kanuni Sultan Süleyman zamanındaki bir vatandaşın mesuliyetinden çok daha fazladır. Çünkü Müslümanları, bizi yok etmek hatta Türkiye'yi işgal etmek için plan ve projeler yapılıyor. Sanıyor musunuz ki Haçlı Seferleri bitti? Bizim buna karşı birlik ve güçlü şekilde ayakta durmamız gerekiyor."

"Birlik ve beraberliği güçlendireceğiz"

Partililerden çok çalışmalarını isteyen Eroğlu, "Kadınlar çok çalışıyor. Biz de kapı kapı dolaşacağız. Çünkü 2019'da seçimleri gümbür gümbür almamız lazım. Milletimizin, İslam aleminin geleceği için birlik ve beraberliğinin pekişmesi elzemdir. Ayakta kalmanın yegane yolu güçlü olmaktan, bir ve beraber olmaktan geçiyor. Birlik ve beraberliği güçlendireceğiz." diye konuştu.

Daha sonra Tillo ilçesine geçen Eroğlu, İbrahim Hakkı Hazretleri Müzesi'nin açılışını yaptı, İsmail Fakirullah Hazretleri Türbesi'ni ziyaret etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
siirtli çaycı 6 yıl önce

sayın sancak 35 sens baba evini terkeden bir insan şimdi ise neyın peşindesin siirt timizi rahat bırak ki nefes alsın oraya buraya koşacağına 1 2 iki fabrika kurki boşta olan insanlarımıza faydwlı ol

Misafir Avatar
nezir toprak 6 yıl önce @siirtli çaycı

haklısın ey çaycı haklısın

Beğenmedim! (2)
Avatar
siirtli çayci 6 yıl önce

sayın sancak bıraksın bu işi bu yağcılığı ve bu türşeylari oda kuzu gurup gibi dünyanın her her nerede iş yapıyorsa yapsın siirt te faydası var mi ve ya türkiyeye faydası varmı zarardan ve çıkardan başka hangi siirtli kardeşimize hayrıyla zekatıyla yürüdü reklamdan başka yinede yaşadın kuzu gurup

Avatar
siirtli çycı 6 yıl önce

sayın sancak siirt ti bırak işine bak daha mekbule geçer