Bu haber kez okundu.

Bahçeşehir Kolejinin Minik Öğrencilerinden Örnek Davranış
banner229

Bahçeşehir Koleji 2/B  sınıfı öğrencileri, Siirt Belediyesine ait Hayvan Barınağı'nı ziyaret ederek, getirdikleri köpek mamalarını barınak yetkililerine teslim etti.

Barınağı inceleyen, yavru köpekleri seven öğrenciler beraberinde getirdikleri mama ve sütleri barınakta bulunan hayvanlara verdiler. Siirt Belediyesi Veteriner Hekimi, öğrencilere barınak ile ilgili bilgi verdi.

Siirt Belediyesine ait Hayvan Barınağını ziyaret eden Bahçeşehir Koleji 2/B sınıfı öğrencileri, köpeklerin bulunduğu barınağı ziyaret etmekle çok mutlu olduklarını, hayvanların çok iyi bakılmasından dolayı çok memnun kaldıklarını ve her insanın hayvanlara böyle davranmaları gerektiğini söylediler.

Bahçeşehir Koleji 2/B sınıfı Öğretmeni Şeyma Cihan; “ Öğrencilerimizde farkındalık oluşturmak için onlarında bir canlı olduğunu, onlara sahip çıkılması gerektiğini, yardım edilmesi gerektiğini öğrencilerimize öğretmek için hayvan barınağına ziyarette bulunduk.” dedi.

Bahçeşehir Koleji 2/B  sınıfı öğrencileri harçlıklarıyla almış oldukları köpek mamalarını hayvan barınağında bulunan köpeklere vererek, besleyip severek, bol bol resim çektiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.