Bu haber kez okundu.

Bahçelievler Mahallesi Muhtar Adayı Metin Kurt Kadınları Unutmadı
banner229

Bahçelievler Mahallesi Muhtar adayı Metin Kurt, 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla mahallesindeki kadınlara çiçek ve karanfil dağıttı.

Bahçelievler Mahallesinde oturan kadınları ziyaret ederek günlerini kutlayan ve çiçek takdim eden Kurt, 31 Mart’ta seçilmesi halinde yapacağı projeler hakkında da bilgi verdi.

Kadınların her zaman toplumun her kesiminde vazgeçilmez değerler olduğunu, yılda sadece bir gün değil, her günün 24 saati değerinin bilinmesi gerektiğini ifade eden Kurt,” Peygamberimizin (Cennet annelerin ayakları altındadır) sözünün muhatabı olan tüm dünya kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar günü kutlu olsun.

8 Mart, dünyada kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlemleri dile getirdikleri gündür. Analarımız, bacılarımız hayatımızın yarısı hatta çok daha fazla değerlerimizi ifade eden tüm dünya ve ülkemiz kadınlarımızın eşitlik, özgürlük ve mutluluk dolu bir yaşam sürmelerini diliyorum” dedi.

Kadınlar gününü seçmenlerine çiçek dağıtarak kutlayan Metin Kurt’un bu jestinin çok anlamlı bir davranış olduğunu belirten kadınlar ise,” Son derece örnek bir davranış. Muhtar adayımıza bu anlamlı davranışından dolayı teşekkür ediyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.