Bu haber kez okundu.

BAHARA MERHABA ÖZEL KONSERİNDE BÜYÜK COŞKU VARDI
banner229
 Kültür Turizm İl Müdürlüğünce Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında, 28 Şubat günü Kültür Merkezinde Üniversiteli Genç Pop Müzisyenleri tarafından Bahara Merhaba özel konseri verildi.

Genç neslin başarılı söz yazarlarından ve şarkıcılarından olan Burak Uslu’nun başını çektiği grubun verdiği konsere geçen sene olduğu gibi bu sene de müzikseverler yoğun bir ilgi gösterdi.

Konsere, İl Kültür ve Turizm Müdürü Remzi Uslu, Kurum Müdürleri ve birçok müziksever katıldı.

Burak Uslu, Vefa Seçkin, Emre Fırat, Heval Saklan ve Vedat Uğur gibi genç sanatçılar, birbirinden güzel şarkılar seslendirdi. Konsere ilk olarak Vefa Seçkin, ardından Emre Fırat sahne aldı. Seslendirdikleri güzel slow şarkılarla büyük beğeni topladı.

Program sonunda Siirtli ses sanatçısı Adnan Fırat sahneye davet edilerek seslendirdiği hareketli şarkılarla müzikseverleri coşturdu. 

Seyirciler zaman zaman hep bir ağızdan bu güzel düete eşlik ettikleri konser sonunda geleceğin parlak müzisyenlerine çiçek takdim edildi. Güzel bir hatıra fotoğrafından sonra bu güzel etkinlik sona erdi.

Konsere ilişkin İl Kültür ve Turizm Müdürü Remzi Uslu yaptığı açıklamada: “Geçen sene vermiş oldukları konsere Siirt halkı yoğun bir ilgi göstermişti. Ev sahipliğini yaptığımız konsere bu sene de yoğun katılımın olması bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Profesyonel müzisyenlere taş çıkartan genç sanatçılarımızı kutlar başarılarının devamını dilerim. Performanslarıyla izleyenlerden tam not alan grup katılımlarından dolayı tüm müzikseverlere teşekkür ediyorum. Ayrıca kültür sanat ekinlikleri kapsamında bir hafta sonra da Türk Sanat Müziğinin Diva’sı Müzeyyen Senar Saygı Gecesi düzenleyeceğiz” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.