Bu haber kez okundu.

Babaoğlu, AK Parti İl Başkanı Çalapkulu’yu Ziyaret Etti
banner229
Yalova Siirtliler Derneği Başkanı Vedat Babaoğlu Siirt’te ki ziyaretleri kapsamında AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu’yu ziyaret etti.
Ak Parti il Başkan'ı Özgür Çalapkulu Yalova’da Siirt ve Siirtlilerin en güzel şekilde temsil eden Yalova Siirtliler Derneğine teşekkür etti. Yalova Siirtliler Derneği Başkanı hemşerimiz Vedat Babaoğlu Yalova’da yaklaşık 6 bin Siirtli vatandaşın yaşadığını belirtirken Yalova’yı ikinci memleket olarak gördüklerini vurgulayan Babaoğlu, kültürümüz örf ve adetlerimizi mümkün mertebe Yalova ilinde yaşattıklarını belirterek kendilerini Siirt'te en güzel bir şekilde ağırlayan Siirt halkına teşekkür etti.
Yalova Siirtliler Derneği Başkanı Vedat Babaoğlu ve yönetimi beraberinde getirdikleri Yalova Siirtliler Derneği logolu duvar saati AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Başkan Yardımcısı Ekrem Olgac'a, Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik'e, Başkan Yardımcısı Hudeydan Kayaalp'a ,Gençlik kolları Başkan'ı Murat Özekinci’ye hediye ederek ziyaretini sonlandırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.