Bu haber kez okundu.

Ayyıldız,Düğünler Piyasayı Canlandırıyor
banner229
Siirt Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Ayyıldız, Siirt’te düğün mevsiminin piyasayı canlandırdığını belirti.
Ayyıldız, yaptığı açıklamada, ilkbaharda başlayan ve yaz mevsiminde hızlanan düğün sezonunda yüzlerce çift evleneceğinin beklendiğini kaydederek, piyasaya da hareketliliğin geleceğini söyledi. Bu kapsamda esnaf için bahar ve yazda Siirt'in en bereketli aylarının olduğunu aktaran Ayyıldız, "Her ay yüzlerce evlenen çiftimizin yanında yapılan törenler piyasayı canlandırıyor dedi.
Düğünlerin, 20 farklı sektörde işlerin canlanması anlamına geldiğini dile getiren Ayyıldız , şunları kaydetti: "Siirt'te nişan ve düğün sektörü dediğimiz, mobilyacıdan beyaz eşyacıya, kuyumcudan matbaacıya, düğün salonundan kuaförüne, çeyizciden tekstilciye, pastanecisinden şekercisine, çiçekçisinden taksicisine, emlakçısından inşaatçısına kadar uzanan 20 farklı sektörden binlerce esnaf ve sanatkar ile işletmeyi yakından ilgilendiren bir çok esnaf ve sanatkarımızın işlerinin canlanması anlamına gelir.
Özellikle alışverişlerde hem gelin hem de damat adaylarının kesesine rahat nefes aldıracak özel indirimler, kampanyalar düzenleyen esnaf ve sanatkarımız, hem kaliteli malı daha ucuza vermek için hem de kredi kartı olmayan çiftlere taksit imkanı sunarak genç çiftlerin mutluluğuna katkıda bulunmak için hazırlıklarını yaptılar."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.