Bu haber kez okundu.

Ayaz Hocaoğlu’na Ziyaretçi Akını
banner229

Siirt’in Renkli Simalarından Yine Abdullahin Dondurmasi sahibi Ayaz Hocaoğlu’na ziyaretçi akını.

Bu yıl Hac döneminde Kutsal topraklara giden Ayaz Hocaoğlu, dönüşte ayağında yaşadığı enfeksiyondan dolayı yaklaşık 20 gündür Özel Siirt Hayat hastanesinde tedavi görüyor.

Geçtiğimiz günlerde 26. Dönem Siirt Milletvekili Prof.Dr. Yasin Aktay, Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman, AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ve birçok kişinin ziyaret ettiği Ayaz Hocaoğlu’nun moralinin en üst seviyede olduğu görüldü.

Hastanede ziyaret ettiğimiz Ayaz Hocaoğlu, son günlerde Doktorlara yapılan şiddeti de kınayarak, Özel Siirt Hayat Hastanesinde kendisiyle yakından ilgilenen Dahiliye Doktorları Necip Nas, Mehmet Nezir Güllü ve hastane çalışanlarına teşekkür etti.

Hastanede yatan Ayaz Hocaoğlu, yapılan ziyaretlerin yanı sıra telefonla kendisini arayanların büyük bir moral verdiğini ifade ederek, tedavisinin iyiye gittiğini ve yakında  taburcu olacağını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.