Bu haber kez okundu.

Av. Esin Göncü Özşahin, Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı
banner229
Göncü, Siirt'ten meclise uzanan bir dal olmak istediğini belirterek, siyaseti AK Parti Kurucu Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile sevdiğini söyledi.

Kadına yönelik şiddete “Dur” diyebilmek ve mağdur kadınların sesi olmak için hareket edeceğini de ifade eden Göncü, “Şu sıralar kadınlara olan şiddetin de bir sesi olarak, genç bir birey olarak, sıkıntısı olan, derdi olup da dile getiremeyen hanımlarımızın da sesi olmak için Siirt'ten meclise uzanan bir dal olmak istiyorum.” diye konuştu. Göncü ayrıca, “Bu bir nasip meselesi tabi ki olursa güzel olur, genç hanımlar adına, memleketim, milletim adına güzel olur. Olmazsa da ‘nasip’ deriz bir AK Parti sevdalısı olarak göreve devam deriz. Biz bu işe yüreğimizi verdik ve bu saflarda inşallah yine devam edeceğiz.

Gerçekten memleketimi çok iyi tanıtmak istiyorum. Yatırımcı, girişimci arkadaşlarımızın şehir dışına değil de gerçekten kendi şehirlerine yatırım yapmaları için elimden geleni yapmak istiyorum. Çağdaş ve uygar bir kent olması için gerek ben gerekse partim canla, başla çalışacağız.” İfadelerini kullandı.

Göncü, “Neden AK Parti?” sorusu üzerine de, “Neden Ak Parti, çünkü Türkiye’yi içerde ve dışarıda çok iyi yöneten bir parti, yaşanan yolsuzlukları en iyi şekilde engelleyen bir parti. Çünkü AK P adaletli, çünkü idealist, çünkü vizyon ve misyon açısından ülkemi zirveye taşıyacak nitelikle, en önemlisi ben genç bir AK Parti sevdalısıyım.

Bu işe gönül verdim ve ben de benim arkamdaki tek güç olan yüce Rab’bime sığınıyor ve halkımın desteğiyle şehrimi daha uygar bir hale getireceğime inanıyorum. Kendimde bir hukukçu olarak adaletsizliğe tahammülüm olmadığı için, adaletle, canla, başla çalışan bir parti olduğu için AK Parti’yi seçtim.” dedi.

Göncü, ailesi, eş, dost ve sevenleriyle birlikte geldiği AK Parti il teşkilatındaki resmi başvuru ve açıklamaların ardından hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra “hayırlı olsun” dilekleriyle binadan ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.