Bu haber kez okundu.

ATO Başkanı Gürsel Baran, Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu'yu Ziyaret Etti
banner229

Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güven Kuzu'yu makamında ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanlığı tarafından İl Kültür Merkezinde Cumhurbaşkanlığı Sistemi ve Türkiye panelinin ardından, Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Siirt Milletvekili Prof. Dr. Yasin Aktay, Eski AB Bakanı Hemşerimiz Egemen Bağış, Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Nihat Özdemir, İl Emniyet Müdürü Mustafa Tokyay, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güven Kuzu'yu makamında ziyaret ettiler.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güven Kuzu yaptığı konuşmada; Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran’ı ilimizde ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduğumu belirterek, yeni görevinde başarılar diledi. Başkan Kuzu, Bundan sonra Siirt Ticaret ve Sanayi Odası ve Ankara Ticaret Odasını kardeş oda olarak ilan edeceklerini söyledi.

Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran yaptığı konuşmada; kendi memleketinde hemşerileriyle birlikte olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade ederek, Başkan Kuzu’nun kardeş oda teklifini gönülden kabul ettiklerini, en yakın zamanda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’yla bir araya gelerek Siirt Ticaret ve Sanayi Odası ve Ankara Ticaret Odasını kardeş oda olarak ilan edeceklerini söyledi.

Baran, göreve geldikleri günden bugüne kadar yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler vererek, Ankara Ticaret Odası kapılarının bütün Siirtlilere açık olduğunu söyledi.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güven Kuzu günün anısına Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran, Eski AB Bakanı Hemşerimiz Egemen Bağış ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Siirt Milletvekili Prof. Dr. Yasin Aktay’a plaket verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali çaycı 7 yıl önce

işte siirt tin gururu ve gelirkaynağı işte siirt sevdalısı işte siirt tin teminatı sayın guven kuzu Allah yar ve yardımcın olsun Allah bütün kuzu aylasini kazadan ve beladan korusun yolun açık olsun saygılar

Avatar
ali çaycı 7 yıl önce

işte siirt tin gurur ve fakir fukarababası Allah yar ve yardımcın olsun öz siirtli

Avatar
ali çaycı 7 yıl önce

işte oooo siirt sevdalısı sayın güven kuzu fakir fukarababası her tuttuğun taşı ve torağın altın olsun Allah yar ve yardımcın olsun

Avatar
ali çaycı 7 yıl önce

işte siirt tin güzel ve sözüne sös işine iş gücüne güç katacak ve yeni türkiyemizle işçiye iş halkımızala bu yollarda yürüyecek halkımızla kucaklaşacak siirt timize katkı sağlayaca bu iş adamlarımızla gurur duyuyorun ve Allah yar ve yadımcıları olsun sayın güven abeme ve akp camiasını yolları açık olsun

Avatar
ali çaycı 7 yıl önce

sayın yasin hocamızbizim sizden tek isteğimiz kuzu gurubun siirt bir saha geri gelmessi ve siirt için kuzu gurup bir teminatti ve onun için bu teminatın siirt halkına geri dönmesini temelli ediyoruz yolunuz açık olsun Allah yar ve yardımcınız olsun