Bu haber kez okundu.

Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Etkinlikleri Halk Yürüyüşü İle  Başladı
banner229
Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Etkinlikleri Halk Yürüyüşü İle başladı.
 Atatürk’ü anma ve gençlik spor bayramı etkinlikleri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün Atatürk anıtına çelenk sunmasıyla başladı. Çelenk sunumunun ardından, Gençlik ve Halk yürüyüşü yapıldı.
 Valilik önünden başlayan yürüyüşe Vali Mustafa Tutulmaz, Tugay Komutan Yardımcısı, İl Emniyet Müdürü Metin Özkan, İl Genel Sekreteri Recep Güldoğan’ın katıldığı yürüyüşte Vali Mustafa Tutulmaz ve protokol üyeleri Güres caddesindeki esnaflara ve vatandaşlara karanfil dağıttılar. Yürüyüş sonunda İl Gençilk Merkezi bağlı halk oyunları ekibinin güres caddesinde halk oyunları gösterisiyle program son buldu.
 Cumartesi günüde Siirt Üniversitesi Merkez Kampüs Karşısı Bilgin Otomotiv Otopark alanında, Judo gösterisi, Taekwondo gösterisi, Güreş gösterisi, Jimnastik Akrobasi gösterisi, Boks gösterisi, Dart gösterisi, Mobil Gençlik Merkezi Standı ve Gençlik Grupları - Müzik programı düzenlenecek.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.