Bu haber kez okundu.

Atabağlı Gençler Tenis Oynuyor
banner229

Atabağı beldemizde geçen dönem kayyum belediye tarafından yapımına başlanan ve şimdiki Belediye Başkanı Tayyar Lale tarafından tamamlanan Aile Çay Bahçesi ve çok amaçlı sosyal tesis alanı faaliyete geçti.

Sabah saat 9’dan gece saat 23’e kadar hizmet verilecek çok amaçlı sosyal tesiste, Tenis, Basketbol, Voleybol ve halı saha gençlerin büyük ilgisini çektiğini, gençlerin her gün zaman geçirmek için sosyal tesisleri tercih ederek, beldenin uğrak yerlerinden biri haline geldiği öğrenildi.

Atabağı Belediye Başkanı Tayyar Lale yaptığı açıklamada; en kısa sürede Beldeye büyük bir Millet Parkı kazandırmak için girişimde bulunacağını ve gençlerin talepleri doğrultusunda farklı Spor projeleriyle gençlerin yanında olacağını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.