Bu haber kez okundu.

Atabağı Yolu Yapılmaya Başlandı
banner229

Siirt İli Baykan İlçesi Atabağı Beldesinin geçtiğimiz günlerde ihaleye çıkan yolu yapılmaya başlandı.

Atabağı Belde Belediye Başkanı Tayyar Lale’nin girişimleri sonucu Baykan İlçesi Atabağı Beldesi-Bölüktepe arası olan 4.5 Km ve Baykan Veysel Karani Beldesi Atabağı arasında bulunan 16 Km toplamda yaklaşık 20 Km’lik grup köy yolu yapılmaya başlandı.

Siirt İli Baykan İlçesi Atabağı Beldesi-Bölüktepe arası olan 4.5 Km ve Baykan Veyselkarani Beldesi Atabağı arasında bulunan 16 Km toplamda yaklaşık 20 Km grup köy belde yolu Roadmix yol 1.ve 2.kat asfalt sathi kaplama toprak işi, sanat yapıları, stabilize kaplama, yol alt yapı ile alt temel-temel üstyapı güçlendirme yapım işinin başladığı öğrenildi.

Atabağı Belediye Başkanı Tayyar Lale, an itibarı ile yollarda çalışmalar başladığını belirterek, yolun gündeme alınmasından ve ihale aşamasına kadar emeği gecen Siirt Valimiz Sayın Ali Fuat Atik’e, Özel İdare Genel Sekreteri Hıfzullah Canolat ve Özel idare çalışanlarına, Baykan Kaymakamı Sayın Mehmet Tunç ve çalışanlarına ve Baykan ilçesi İl Genel Meclis üyelerine teşekkür etti.

Başkan Lale, "Belde sakinlerimizin yaşam koşullarını daha da yükseltmek için yollarımız ve müşterek hizmetlerin iyileştirme proje çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor.

Atabağı beldemizin daha yaşanılabilir bir belde haline dönüştürülmesi amacıyla tüm kurumlarımızla koordinasyon içinde çalışmalarımız artarak devam etmektedir. Hedefimiz modern, hızlı ve güvenli 20 kilometrelik yolu en kısa zamanda tamamlayarak halkımızın hizmetine sunmaktır” dedi.

Atabağı Belediye Başkanı Tayyar Lale, bayrama kadar Atabağı, Veysel Karani yolunun biteceğini, bayramdan sonrada Atabağı, Kurtalan yolunda çalışmaların başlayacağını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.