Bu haber kez okundu.

Atabağı Belediyesi Antalya Kepez Belediyesi ile Kardeş Belediye Oluyor
banner229

Atabağı Belediye Başkanı Tayyar LALE,Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Kepez Belediyesi meclis üyesi ve Antalya Siirtliler Dernek Başkanı Hemşerimiz Dilaver Tanık öncülüğünde ;kardeş belediye olma çalışmaları kapsamında Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan TÜTÜNCÜ’yü,Kepez AKParti İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar’ı ziyaret etti.

Başkan Lale, Antalya Kepez Belediyesi ile Siirt ,Baykan Atabağı Belediyenin kardeş belediye olma yolunda bir dizi görüşmeler gerçekleştirdi.

Atabağı Belediye Başkanı Tayyar Lale yaptığı açıklamada ,Kepez Belediye Başkanı Sayın Hakan TÜTÜNCÜ, AK Parti İlçe Başkanı Sayın Bahattin BAYRAKTAR ve hemşerimiz Sayın Dilaver TANIK ‘a bize gösterdikleri misafirperverliklerinden dolayı  kendilerine teşekkür etti.

İnşallah Kardeş Belediye çalışmalarımız kısa zamanda sonuç vererek  Atabağı Beldemize daha güzel hizmetler yapmamıza katkı sunacaktır.dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emin 5 yıl önce

Ömer hoca kardeş olmasınlar yahu bizler trabzon ile kardeş yapıldık ne oldu geldiler 20-30 kasa hamsi dağıttılar onların 3 katı fıstık yediler aman aman böyle kardeşlik reklamlarla olmuyor