Bu haber kez okundu.

Atabağı Beldesinde Tayyar Lale Mazbatasını Alarak Görevine Başladı
banner229

Baykan İlçesine bağlı Atabağı Beldesinde Belediye Başkanlığı görevine AK Parti'den Belediye Başkanlığına seçilen Tayyar Lale mazbatasını alarak görevine başladı.

Daha öncede bu görevi yerine getirdiğini hatırlatan Tayyar Lale, kendisine destek veren ve bu göreve tekrar gelmesini sağlayan herkese teşekkür ederek, bundan sonrada daha önce olduğu gibi bütün belde halkının hizmetinde olacağını belirtti.

Beldenin sorunlarını yakından bildiğini belirten Başkan Lale ”Belde halkımızın büyük teveccühü ile birlikte bu önemli göreve bir dönem aradan sonra tekrar başlamanın gurur ve mutluluğu içerisindeyim. Beldemizin sorunlarını çok iyi biliyorum. Bu sorunların çözümü için kaldığımız yerden devam diyerek, tekrar kolları sıvadık.

Beldenin kalkınması ve yaşanılan sorunların çözümüne yönelik birçok projem var. Bunları hükümetimizin, valimizin, kaymakamımızın ve belde halkının da desteğiyle bir bir hayata geçirmeyi planlıyorum. Yoğun bir çalışma temposu içerisinde beldemizi bulunduğu konumdan çok daha iyi bir konuma getireceğimize inanıyorum.” Dedi.

Tayyar Lale, gece gündüz demeden, kapısının herkese açık olduğunu ve oy veren, vermeyen diye ayırmadan tüm vatandaşlarımızın hizmetkârı olacağız.

Bu bağlamda bizlere oylarıyla destek olan olmayan tüm herkese şükranlarımı sunan Lale, bütün belde halkının hizmetinde olacağını sözlerine ekledi.

Baykan Kaymakamı Mehmet Tunç, 2019 yerel seçimlerde Atabağı Belediye Başkanlığına seçilen Tayyar Lale’yi makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aydın ÇİÇEK 5 yıl önce

Hayırlı,Uğurlu olsun.