Bu haber kez okundu.

Atabağı Beldesinde 23 Nisan Coşkusu
banner229

Atabağı Belde Belediye Başkanlığı ve 30 Ağustos Zafer Orta Okulu tarafından ortaklaşa düzenlenen etkinlikte Atabagi belediye başkan vekili Talat Aykul, Atabağı AK Parti Belde Başkanı Bulent Lale, Atabağı belde Muhtarı Kenan Baştug, okul müdürü Yusuf Bitkay ve belde sakinleri katıldı.

Renkli görüntülerin yaşandığı etkinliklerde konuşan Atabağı Belde Belediye Başkan Vekili Talat Aykul, geleceğimizin teminatı çocuklarımızı yetiştiren değerli öğretmenlerimiz ve çok kıymetli öğrenci kardeşlerim saygı değer belde sakinleri Allah'ın rahmeti ve bereketi hepimizin üzerine olsun dedi.

Aykul,”Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklarımıza armağan ettiği, ulusal egemenlik ve çocuk bayramı münasebetiyle bir araya gelmiş bulunmaktayız. Böylesine güzel bir günde sizlerle beraber olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Çocuklara olan sevgimi hepiniz çok iyi biliyorsunuz.

Değerli veliler, çocuklarımızı sevelim, önemseyelim fikirlerine saygı duyalım; çünkü bu çocuklar yarın bu ülkede söz sahibi olacak. ülkemizin ve memleketimizin refahı huzuru için yetkili konuma gelecektir. Bugün aldıkları eğitim, hepimizin yarını için büyük önem arz etmektedir.

Velilerimiz bu anlayışla hareket ettikten sonra, bu çocuklarımızı hiç kimse başarıya giden yolda durduramayacaktır. Burada değerli öğretmenlerimize de olumsuzluklara rağmen, çocuklarımız için ellerinden geleni yaptıkları için ve kendi evlatları gibi öğrencilerimize yaklaştıkları için sonsuz teşekkür ediyorum. Okul idarecilerimiz ve öğretmenlerimiz gerçekten beldemiz eğitimi için ellerinden geleni ziyadesiyle yapmaktadırlar.

Sevgili çocuklar sizler bizim geleceğimiz, umudumuz ve yaşama kaynağımızsınız. Hepinizin gözlerinden öpüyorum. Rabbim sizleri bütün sıkıntılardan ve sorunlardan korusun her daim zihin açıklığı versin. Ailenize, büyüklerinize, öğretmenlerinize saygıda kusur etmeyin, eğitim de yani bilgi konusunda her zaman istekli olun, her şeyin fazlası zarardır. Ama bilginin fazlası zarar değildir aksine kardır menfaattir.

Arkadaşlarınıza sevgiyle yaklaşın, herşey paylaşınca azalır ama sevgi paylaştıkça artış gösterir. Güzel bir devletimiz, güzel bir beldemiz ve güzel olanaklarımız var bunları değerlendirin. 23 Nisan Ulusal egemenlik ve çocuk bayramınız kutlu olsun. Sizleri sevgiyle kucaklıyor” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından yapılan bayram programı, okunan şiirler ve birbirinden güzel oyunların sergilenmesinin ardından sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.