Bu haber kez okundu.

Asema Hospital Yöneticileri Doktorlarla Bir Araya Geldi
banner229
Asema Hospital yöneticileri tarafından geçen hafta Ankara'da sağlık Bakanlığı'na yapılan müracaatta hastanenin kapasitesinin 48 yataktan  75 yatağa çıkarılması ve 5 yeni bölümün açılacak olmasından dolayı  hastanede görev yapan uzman doktorlarla Barden otelde bir araya gelerek hastalara daha kaliteli hizmet verebilmek için fikir alışverişinde bulundular.
Barden Otelde Asema Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Şen ve Hastanenin Genel Müdürü Mehmet İhsan Erzurumlu başkanlığında yapılan yemekli toplantıda; yeni açılacak kardiyoloji dermatoloji ve beyin cerrahi bölümleriyle ilgili fikir alışverişinde ve hastanenin işleyişi ile ilgili temel sorunlar, doktorların çalışma koşulları, çalıştıkları alanların ve ortamın koşullara uygun olup olmadığı, eksiklerinin bulunup bulunmadığı, yeni projeler, dilek ve şikâyetler değerlendirilerek sorunların çözümü ile ilgili karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu.
Toplantıya katılan doktorlar bu tür istişare toplantılarının belirli aralıklarda düzenli bir şekilde yapılmasının hem hastane işleyişi hem de hastanede görev yapan doktor, hemşire ve personeller tarafından motive olunacağı konusunda dilek ve temennide bulundular.
Özel Asema Hospital Genel Müdürü Mehmet İhsan Erzurumlu "Hastanede görev yapan Doktorlar ile toplantı yaptık. Dileklerini, önerilerini ve sorularını dinledik. Bu toplantıların amacı; hastanemize başvuran hastalara daha iyi hizmet verebilmektedir. Hastalara hizmette sınır olmayacak. Bunun için bu tür toplantılar düzenli bir şekilde yapılacaktır. Hastalarımıza daha iyi hizmet verebilmek için her türlü tedbiri alacağız" dedi.
Erzurumlu, Siirt halkına daha iyi sağlık hizmeti verebilmek için var güçleriyle çalıştıklarını daha önce hizmete açtığımız yeni doğan bebek ünitesi ve yoğun bakım ünitesi ile birlikte hastanenin yatak kapasitesini 48'den 75'e çıkardıklarını Siirt’imizin ihtiyacı olan beyin cerrahi dermatoloji ve kardiyoloji bölümlerini de yakın zamanda açacaklarını ayrıca kadın doğum ve çocuk doktoru sayılarını ikiden üçe çıkardıklarını söyledi.
Program yenilen akşam yemeği ile son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.