Bu haber kez okundu.

Aşçılık Bölümü Öğrencileri, Antalya'dan Ödülle Döndü
banner229

Siirt Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Aşçılık Bölümü öğrencileri, Türkiye Aşçılar Federasyonu(TAFED) ve Antalya Gastronomi Eğitimcileri Birliği) AGEB tarafından düzenlenen yemek yarışmasından ödülle döndü.

Antalya’da yapılan fuar kapsamında düzenlenen, Anadolu mutfak kültürünü  yaşatmayı hedefleyen “Gelenekten Geleceğe Yaşasın Anadolu” adlı yemek yarışmasında boy gösteren öğrenciler Cemre Öztaş, Muhammed İleri, Halil Alakaşlı,  Öğretim Görevlisi Nalan Aslan önderliğinde “Kapalı Kutu” kategorisinde yarıştı. Kapalı bir kutudan çıkan malzemelerle yöresel lezzetler hazırlama hedefi güden yarışmada ekibimiz, hazırladıkları mücver, hünkar beğendi ve Siirt’in yöresel  gebole tatlısı ile  üçüncülük kazanarak bronz madalya aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.