Bu haber kez okundu.

ARAP YATIRIMCILAR STSO’YU ZİYARET ETTİ
banner229
Siirt Milletvekili Prof. Dr. Yasin Aktay’ın girişimleri ile ilimize gelen ve burada yatırım yapmayı planlayan Arap heyeti ilimizden ayrıldı.
Geçtiğimiz Cuma günü valilikte düzenlenen bir toplantıda ilimizde yapılacak yatırımlara tanınan teşvikler konusunda bilgilendirilen heyet, daha sonra organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundu. Mustafa Sabbat ve Hüsam Hito başkanlığındaki heyet Ticaret ve Sanayi Odası Başkan vekili Nedim Kuzu'yu da ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. İş adamları hemşerilerimiz Ayaz Akkoyun ve İhsan Öktem’in rehberliğinde ilimizdeki temaslarını sürdüren heyet üyeleri ilimizde tarım ve hayvancılık alanlarında modern tesisler kurmayı planladıklarını söylediler.
Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan vekili Nedim Kuzu’da yaptığı açıklamada heyetin ilimizde yatırım yapmayı planlamasından dolayı mutluluk duyduklarını belirtti.
Kuzu “Bu heyetin ilimizde böyle yatırımlar yapmayı planlaması bizleri s on derece mutlu etmiştir. Daha öncede belirttiğimiz gibi ilimizde yatırım yapacak herkese elimizden gelen desteği vereceğiz.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.