Bu haber kez okundu.

Arakanlı Müslümanlar İçin Düzenlenen Kermes Sona Erdi
banner229

Siirt'te AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığınca Arakanlı Müslümanlara destek amacıyla düzenlenen kermes sona erdi.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığınca, "Arakanlı Müslüman kardeşine ses ol, nefes ol, uzanan yardım eli ol" sloganıyla düzenlenen kermeste, kadınların hazırladığı ev ürünleri satışa sunuldu. Güres Caddesi'nde düzenlenen kermese vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Nurten Temiz yaptığı açıklamada, cuma günü başlayan kermesi cumartesi akşamı bitirdiklerini söyledi.

Siirt halkının kermese gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür eden Temiz, şöyle konuştu: "Kermesten çok şükür çok iyi bir gelir elde ettik. Burada elde ettiğimiz geliri pazartesi günü Ziraat Bankasına Arakanlı Müslümanların yararına banka hesabına yatıracağız.

Genelde kentimizde orta ve dar gelirli vatandaşlarımız var, bu nedenle bağış yerine evde yaptığımız mahalli yemeklerimizi satışa sunduk. Köfte, kitel, perde pilav ve ırk gibi ağır yemeklerimizi evde yapıp hem yabancılara tanıtmak hem de buradan elde edeceğimiz gelirle Arakanlı Müslüman kardeşlerimizin ihtiyacının karşılanmasını sağladık." Kermesten alışveriş yapan vatandaşlar da kermesi düzenleyen AK Parti teşkilatına teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.