Bu haber kez okundu.

Antalya Siirtliler Vakfından İftar Programı
banner229
Antalya Siirtliler Vakfı tarafından düzenlenen iftar programına 500 kişi katıldı.
Talya Balık Evi restoran salonunda düzenlenen iftar programına, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski Genel Başkanı Deniz Baykal, Antalya'da bulunan birçok sivil topum örgütü temsilcileri, bazı bürokrat ve iş adamları ile çok sayıda Siirtli olmak üzere 500 kişilik davetli katıldı.
Yemek öncesi bir konuşma yapan Antalya Siirt Vakfı Başkanı Siirtli İş adamı Tarkan Göncü, Siirtlilerin Antalya'da gözü kulağı olan Siirt Vakfı'nın düzenlediği iftar programında güzel bir dayanışma ve beraberlik ortamı oluştuğunu ifade etti.
Sivil toplum kuruşlarının toplumun yönünü belirleyen etkenler olduğunu aktaran Göncü, iftar programlarının diyalog ve kardeşliğin artması adına çok önemsediklerini, bu amaçla Siirt ile Antalya arasındaki o dayanışma köprüsünü oluşturmak için ellerinden gelen tüm gayreti büyük bir samimiyetle gerçekleştirmeye çalıştıklarını aktardı.
Bu tür etkinliklerle aynı zamanda Mezopotamya'nın bin yıllık tarihinden gelen çok dilli ve çok kültürlülüğü içinde barındıran kadim Siirt kentinin tanıtımına da vesile olduklarını aktaran Göncü, Siirtlilere her zaman kapılarının açık olduğunu söyledi.
Göncü, "Rahmet ayı olan Ramazan'ın başta ülkemize, milletimize ve dünyanın dört bir yanındaki mazlum halklara barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyorum. Düzenlediğimiz iftar programına icabet eden başta Cumhuriyet Halk Partisi eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'a, Antalya ve diğer illerden gelen bürokratlara, iş adamlarına ve Antalya'da bulunan Siirtli kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum." dedi.
Siirt mutfağının özgü menülerinden, perde pilav, dolma, bumbar ve içli köftenin ikram edildiği iftar programı, okunan dua ile sona erdi. Göncü, program sonunda tüm davetlileri kapıya kadar uğurladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.