Bu haber kez okundu.

ANKARA SİİRT EĞİTİM VAKFI HEYETİ MİLLETVEKİLİ YASİN AKTAY’I ZİYARET ETTİ
banner229
Ankara Siirt Eğitim Vakfı üyeleri, Ak Parti Siirt Milletvekili Prof Dr Yasin Aktay’ı meclisteki makamında ziyaret ederek, dernek çalışmalarında destek talebinde bulundu.
Meclisteki makamında heyeti kabul eden Milletvekili Yasin Aktay, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sivil toplum örgütlerinin önemine değindi.
Aktay, kısa bir süre önce kurulmasına rağmen kurumsallaşma çalışmalarını tamamlayan Vakfın, vizyon ve misyonuna uygun başarılı çalışmalar gerçekleştireceklerine inandığını kaydetti.
Siirt ve Siirtliler için yapılacak her çalışmaya destek vermeye devam edeceklerini belirten Aktay, toplumda önemli fonksiyon üstlenen STK’ların amaçlarını gerçekleştirme anlamında etkin çalışmaları durumunda toplumdaki birçok sorunun ortadan kalkmasını sağlayacağını belirtti.
Heyet adına söz alan Vakıf Başkanı Doğan Yalım, Ankara’da Siirtlilere hizmet etmek için vakıf çatısı altında bir araya geldiklerini söyledi. Milletvekili Yasin Aktay’ın çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirten Yalım, "Türkiye ve dünyada Siirt’i başarıyla temsil ediyorsunuz. Fikir ve yorumlarınızla ülke siyasetine büyük katkı sağlıyorsunuz.
Ankara’da yaşayan Siirtliler olarak sizlerle gurur duyuyoruz. İnanıyoruz ki Siirt’e büyük hizmetlerde bulunacaksınız. Bir grup arkadaşımızla bir araya gelerek, vakıf kurduk. Bu çatı altında büyük eksikliği hissedilen Siirt’in lobisini yapacağız. Vakfımızın daha etkili çalışmalar gerçekleştirebilmesi için büyük bir vakıf binasına ihtiyaç duyuyoruz.
Bu konuda zati alinizden destek talep ediyoruz. Amacımız Siirtli hemşehrilerimize hizmet etmek ve katkı yapmaktır. Bizleri yoğun mesainize rağmen kabul ettiğiniz için ayrıca teşekkür ederiz" dedi.
Milletvekili Yasin Aktay, sivil toplum kuruluşlarıyla sık sık bir araya geleceklerini ve Siirt için kendileriyle fikir alışverişinde bulunacaklarını sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.