Bu haber kez okundu.

Ankara SİDAV, Ankara Siirt Günlerine Katılmama Kararı Aldı
banner229

Ankara’da 17-21 Ekim tarihlerinde yapılması planlanan Siirt Günlerinin organizatörü olan İstanbul Siirt Eğitim Vakfının bazı uygulamalarından dolayı Ankara'daki Siirtliler Dayanışma Vakfı (SİDAV) tepki göstererek katılmama kararı aldı. 

Ankara Siirtliler Dayanışma Vakfının yaptığı yazılı açıklamada; İstanbul Siirt vakfının Ankara da organize etmek istediği SİİRT tanıtım günleri ile ilgili beraber yapalım önerisine, ANKARA SİDAV yönetimi tarafından sıcak karşılanmıştır.

Etkinlikte SİDAV yönetimi ve Sn. Yılmaz Helvacıoğlu desteklerini esirgemeyeceklerini iletmişlerdir. İstanbul Siirt vakfındaki organizasyon eksikliği, bilgi aktarımındaki ihmalkarlık ve savsaklama ile SİDAV yönetiminin bilgisi dışında, hazırlık, satış organizasyonlarını yapmaları SİDAV ve diğer dernek yönetimlerinde rahatsızlık yaratmıştır.

SİDAV yapılan çalışmaların bilgilerini talep ettiğinde yine umursamaz davranmaları karşısında SİDAV ve diğer illerin dernek yöneticileri olarak SİİRT TANITIM GÜNLERİNE katılmama kararını almışlardır.
SİİRT’İ ilgilendiren etkinlikte SİİRT ile ilgili tüm dernek ve vakıfların bu etkinliğe katılımlarıyla ayrı bir anlam kazanır.
İstanbul’daki bir vakfın Ankara’daki SİİRT TANITIM GÜNLERİNİ yapmaya talip olmalarına bir anlam veremediğimiz gibi, nedenini de halen anlamış değiliz. 
Ankara’da 1989 yılından beri kurulu bulunan SİDAV’IN diğer derneklerle birlikte bu etkinliği en iyi şekli ile yapabileceğini daha önceki aktiviteler de ortaya koymuştur.
Bu güne kadar Siirt’e ve Siirt’lilere faydalı, ve şeffaf olmayan hiçbir çalışma içerisinde vakfımız bulunmamıştır, bundan sonrada Siirt’e faydası olmayan ve bir takım insanların çıkarlarına yarayacak çalışmaların içinde olmadığımız gibi karşısında da durmuşuzdur.

SİDAV ve diğer derneklerin yöneticileri olarak bu etkinlikte yer alamayacağımızı kamu oyuna saygıyla duyururuz.
SİDAV YÖNETİM KURULU

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
suna olgun... 6 yıl önce

ankara organizasyonu ankara sidav vakfınca yapılmalı...istanbul siirt derneği..istanbulda yapılacak..organizasyonla ilgilenmeli...

Avatar
Süleyman 6 yıl önce

siirtte yaşamayanlar siirt günlyumurta bayramı bilmem ne günleri düzenlerler hiçte yararı yok siirte ama kendilerini gündemde tutmak ve isimlerini duyurmakta yararı oluyor siirtte yaşamayanların siirtten elini öekmesini istiyoruzeri siirt